Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden, zoals

 • leveren, vervangen of repareren van kozijnen, ramen en deuren
 • stellen van kozijnen en profielen
 • vervangen van daken, daklijsten en overstekken
 • gevelbekleding, zoals bijv. Keralit of Trespa
 • dakkapellen
 • het leggen van vloeren
 • het maken van een houten trap of volledige traprenovatie
 • een terrasoverkapping, schuur, veranda of carport
 • een kastenwand op maat gemaakt

Wanneer timmerwerk wordt uitgevoerd in combinatie met schilderwerk dan levert dat veel voordeel en het beste en mooiste resultaat op en zal het langer meegaan. Wij hebben ervaring met verschillende werkzaamheden, materialen, bevestigingen en afwerkingen. Op deze manier zorgen wij voor de best mogelijke combinatie van timmer- en schilderwerk.

Dakkapel

Wilt u optimaal gebruik maken van de ruimte op zolder? Wilt u een extra (kinder)kamer, kantoor of hobbyruimte op zolder realiseren? Dan is een dakkapel de perfecte oplossing. Een dakkapel geeft uw zolderverdieping extra wooncomfort: meer ruimte, licht en een gevoel van luxe. Ook stijgt uw woning direct in waarde. U verdient uw investering dus altijd terug. Wij kunnen uw dakkapel volledig op maat leveren.

Een dakkapel is er in diverse soorten en maten. U heeft de keuze uit en prefab of traditionele dakkapel. Een prefab dakkapel wordt kant en klaar bij u op het dak geplaatst. Een traditionele dakkapel wordt ter plekke gebouwd. Daarnaast kunt u nog kiezen uit een houten, kunststof of polyester dakkapel en een plat of schuin dak.

Voor het plaatsen van een dakkapel dient u in sommige gevallen een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Wij kunnen u begeleiden bij het aanvragen van deze vergunning of deze aanvraag geheel voor u verzorgen.

Terrasoverkapping, schuur, veranda, carport

Wilt u een mooie overkapping in uw tuin? Een veranda om gezellig te zitten? Een carport om uw auto onder te zetten? Wij kunnen al uw wensen realiseren.

Een terrasoverkapping of veranda is een verlengstuk van uw woonkamer of keuken maar kan u tevens een vakantiegevoel bezorgen. In de zomer zit u altijd droog maar kunt u toch van uw tuin blijven genieten. In de winter kan uw overkapping echter een uitbreiding zijn op uw leefruimte wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van zijwanden. Een overkapping of veranda is vaak een pronkstuk in uw tuin maar is ook functioneel. Zo blijven uw tuinmeubelen goed beschermd en schoon en kunt u tijdens warme zomerdagen toch lekker koel buiten zitten.

Een carport geeft uw auto, motor of caravan het gehele jaar door bescherming tegen alle weersinvloeden zoals hagel, sneeuw, fel zonlicht, maar ook tegen vallende bladeren en uitwerpselen van vogels.

Maatwerk

Een interieur op maat geeft een persoonlijk tintje aan elke ruimte. Wij kunnen alles op maat maken en kunnen aan al uw wensen voldoen, zoals het op maat maken van bijvoorbeeld

 • een kast (kledingkast, inloopkast, schuifwandenkast)
 • een bureau
 • een radiatorombouw
 • het aanbrengen van lambrisering
 • een verlaagd plafond of plafondbetimmeringen

Traprenovatie

Een mooie trap kan een verfraaiing zijn van uw woning. Uw trap wordt veelvuldig gebruikt en moet dus bestand zijn tegen slijtage. Traprenovatie is hiervoor een duurzame oplossing.

Ook kunnen wij trapleuningen of hekwerken plaatsen welke uiteraard geheel voldoen aan alle veiligheidseisen.

Bent u op zoek naar een aannemer die uw timmerwerk tegen een betaalbare prijs kan realiseren? Neem dan contact op met John van Vrouwerf via telefoon 06-57887175 of via info@johnvanvrouwerf.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie en goed advies en stellen vrijblijvend een offerte voor u op.

FOTO'S

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze lopende en reeds gerealiseerde projecten. Kijk dus regelmatig op deze pagina voor actuele foto's van onze projecten en werkzaamheden.

Lees verder..

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte aanvraag in zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen. Wij helpen u graag verder.

Lees verder..

CONTACT & ROUTE

Timmer- en Onderhoudsbedrijf John van Vrouwerf
Bonkelaarweg 5
4105 HG CULEMBORG
Tel. 06-57887175
Email: info@johnvanvrouwerf.nl

Lees verder..