Schilderwerk

Is het tijd dat uw woning van nieuw binnen- en/of buitenschilderwerk wordt voorzien? Maar ziet u er tegenop om hier uw kostbare tijd aan te besteden of bent u zelf niet zo handig met schilderen? Wij nemen dit karwei graag van u over. Met onze jarenlange ervaring in zowel binnen- als buitenschilderwerk pakken wij uw schilderwerk vlot en nauwkeurig aan.

Het is belangrijk dat uw woning van goed schilderwerk is voorzien, zowel binnen als buiten. Goed schilderwerk geeft uw woning namelijk niet alleen een mooie en luxe uitstraling maar is ook essentieel om houtrot en slijtage te voorkomen. Wij geven uw wanden, plafonds, kozijnen, trappen, vloeren en deuren een schilderbeurt van hoogwaardige kwaliteit. Op deze manier ziet uw woning er verzorgd uit en gaan materialen langer mee.

De overheid stimuleert het onderhoud aan uw woning en daarom betaalt u voor al het schilderwerk maar 9% BTW in plaats van 21%.

Schilderwerk binnen

Om houtrot tegen te gaan is binnenschilderwerk vaak nog belangrijker dan buitenschilderwerk. Vocht komt namelijk bijna altijd van binnenuit. Professioneel binnenschilderwerk is daarom onmisbaar als u beschadigingen aan beglazing, kitnaden en houtwerk wilt voorkomen.

Ook uw trappen en vloer krijgen het dagelijks zwaar te verduren. Doordat u hier veelvuldig mee in aanraking komt is er na verloop van tijd sprake van slijtage. Met een goede laklaag kunt u slijtage zoveel mogelijk inperken en zien uw trappen en vloer er uit als nieuw.

Een mooie verf- of laklaag is niet alleen functioneel maar is ook bepalend voor de sfeer van uw interieur. Kleuren zijn bepalend voor de uitstraling van uw woning en wij helpen u dan ook graag bij het kiezen van de juiste kleurtinten. Door onze jarenlange ervaring in binnenschilderwerk bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Bovendien verhoogt vakkundig binnenschilderwerk de waarde van uw woning bij een eventuele verkoop.

Schilderwerk buiten

Nederland kent een wisselvallig klimaat. Door een goede laklaag aan te brengen is uw buitenschilderwerk bescherm tegen invloeden van buitenaf. Uw materialen gaan hierdoor langer mee. Tevens kijken potentiële kopers van uw woning grondig naar de staat van het onderhoud. Dan geeft een nette buitenkant een goede eerste indruk.

Ongeveer iedere 5 jaar is het buitenschilderwerk aan vernieuwing toe, afhankelijk van de ligging van uw woning. Zo heeft schilderwerk op het zuiden en westen bijvoorbeeld sneller onderhoud nodig.

Wilt u uw binnen- en/of buitenschilderwerk uitbesteden? Neem dan contact op met John van Vrouwerf via telefoon 06-57887175 of via info@johnvanvrouwerf.nl. Wij komen graag bij u langs om de omvang en staat van uw schilderwerk te bekijken. Aan de hand van de omvang, de huidige staat en de achterliggende constructie stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op.

FOTO'S

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze lopende en reeds gerealiseerde projecten. Kijk dus regelmatig op deze pagina voor actuele foto's van onze projecten en werkzaamheden.

Lees verder..

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte aanvraag in zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen. Wij helpen u graag verder.

Lees verder..