Bouwadvies

Heeft u bouw- of verbouwplannen of wilt u een huis kopen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klanten kunnen bij ons terecht voor een bouwadvies op maat. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw woning, wij kunnen u bijstaan en ontzorgen in dit spannende maar ook onzekere proces. Jarenlange ervaring, vakmanschap en betrouwbaarheid vormen de basis voor een goed advies. Een goed advies is immers goud waard. Het voorkomt het maken van verkeerde keuzes met alle onnodige kosten van dien en leidt tot betere resultaten en tevreden klanten.

Uiteraard kunnen wij zelf de nodige werkzaamheden voor u uitvoeren, maar kunnen indien nodig ook diverse derden inschakelen, zoals loodgieters, elektriciens, stucadoors, etc. Wij werken al meerdere jaren samen met deze partijen en deze hebben allen jarenlange ervaring, spreken de Nederlandse taal, zijn betrouwbaar en werken accuraat en netjes.

Op welk gebied kunt u bij ons een bouwadvies aanvragen?

Onderhoud woning

Woningen hebben regelmatig onderhoud nodig, bijvoorbeeld aan het schilder- of installatiewerk. Daarnaast kiezen steeds meer mensen voor energiezuinige maatregelen, zoals het isoleren van spouwmuren en de begane grondvloer en het plaatsen van zonnepanelen. U kunt bij ons terecht voor inhoudelijk bouwadvies en bemiddeling tussen partijen. Door jarenlange ervaring in de bouwsector beschikken wij over een breed netwerk dat wij voor u kunnen inzetten.

Aanpak gebreken woning

Misschien ergert u zich al tijden aan gebreken aan uw woning, maar weet u niet hoe u dit moet oplossen. Heeft u last van een hardnekkige lekkage in de badkamer, een onverklaarbare stank, een krakende verdiepingsvloer, stormschade of scheurvorming? Wij kunnen de oorzaak van een (bouwkundig) gebrek opsporen en maken direct een efficiënt herstelplan. Zo helpen wij u van dit probleem af te komen en kunnen indien nodig de juiste partijen voor u inschakelen.

Interne verbouwing woning

Denkt u wel eens na over een uitbouw, dakkapel, het renoveren van uw keuken of badkamer, of het veranderen van de indeling van uw woning? Veel mensen stellen deze stap uit omdat zij niet goed weten wat hier allemaal bij komt kijken en wat betrouwbare partijen zijn. Anderen durven de stap niet te zetten door negatieve ervaringen van kennissen. Wij kunnen samen met u de mogelijkheden bekijken van uw verbouwplannen van uw woning. Wij zorgen ervoor dat afspraken worden nagekomen en uw ideeën (eindelijk) werkelijkheid worden.

Kopersadvies

Bent u van plan een woning te kopen? U kunt ons inschakelen voor begeleiding bij de bezichtiging van de woning voor een kopersadvies. Wij ondersteunen u in uw besluit om de woning wel of niet te kopen en krijgt uitleg over diverse bouwkundige onderdelen en tips over gebruik en onderhoud.

Doe-het-zelf advies

Een veelgestelde vraag welke niet of nauwelijks wordt aangeboden in de bouwsector, is het adviseren, instrueren en ondersteunen bij doe-het-zelf werkzaamheden. Dat kan zijn een advies op het gebied van materiaalkeuze en de juiste toepassing hiervan en/of ondersteuning bieden in de gebieden die de doe-het-zelver niet beheerst naast eventueel het leveren van de juiste materialen.

Wilt u ons inschakelen voor een bouwadvies of ontvangt u eerst vrijblijvende informatie? Stuur dan een e-mail naar info@johnvanvrouwerf.nl of bel 06-57887175.