Nieuwbouw / Verbouw / Aanbouw

Heeft u bouw- of verbouwplannen voor uw woning of bedrijfspand? Wilt u graag wat extra ruimte in uw woning? Een extra slaapkamer of werkkamer, wat meer ruimte in de woonkamer of een grotere keuken? Het hoeft niet bij dagdromen te blijven. Met een redelijk beperkte ingreep is het vaak mogelijk om uw woning te voorzien van een extra verdieping, een aanbouw of uitbouw of een dakkapel. In sommige gevallen kan een andere indeling van uw woning al veel extra leefruimte en dus ook meer woongemak opleveren. Ook stijgt uw woning direct in waarde. U verdient uw investering dus altijd terug.

Of het nu gaat om de verbouwing van een bestaand pand of het bouwen van een nieuwe woning of bedrijfsruimte, u kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden omtrent de bouw. Van grote tot kleine verbouwingen. Bent u dus op zoek naar een aannemer die uw verbouwing op vakkundige wijze kan realiseren?

Neem dan contact op met John van Vrouwerf via telefoon 06-57887175 of via info@johnvanvrouwerf.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie en goed advies en stellen vrijblijvend een offerte voor u op.

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte aanvraag in zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen. Wij helpen u graag verder.

Lees verder..